Hockeybetting – Bäst odds på ishockey hos svenska oddsbolag

I Sverige är intresset kring ishockey enormt och fortsätter att vara. Kulturen kring sporten sträcker sig flera år tillbaka och det finns därför massor att upptäcka inom hockeybetting för dig som är sugen. Inom betting på ishockey finns det odds på såväl de största ligorna och turneringarna till mindre populära ligor. Därav har du flertalet alternativ om du är sugen på att betta på hockey. Börja ditt oddsäventyr idag med en oddsbonus så kommer du att få ännu mer pengar när du ska oddsa på den populära sporten.

Vanliga marknader inom betting på ishockey

Det finns en hel drös med marknader på en match inom ishockey. Du kan oddsa på vem som vinner matchen. 1X2 är ett alternativ på matchvinnare men då räknas resultatet enbart efter tre perioder. Därför är Moneyline vanligt när man oddsar på ishockey eftersom resultatet då räknas efter såväl förlängning och straffar.

Målskytt eller framspelare är andra alternativ. Eftersom två spelare får assist-poäng per mål kan detta vara en lukrativ marknad för många. Men en ishockeymatch kan ha flera hundra marknader vilket gör att det givetvis finns ännu fler alternativ. Resultat, antal mål och spel på de tre olika perioderna är också möjligt för den som önskar. 

Live betting och live stream på ishockey

För att få ännu mer spänning i din betting på ishockey kan det vara värt att oddsa live. Då ges du flytande odds i realtid och därmed också unika marknader som inte finns tillgängliga innan nedsläpp. Exempelvis kan du oddsa på vilket lag eller vilken spelare som gör nästa mål i matchen. Live betting ger mer action och tar dig närmare spänningen. Framförallt inom ishockey som är en actionfylld sport där det kan vända snabbt. 

En hel del spelbolag erbjuder också livestreaming på ishockey. Då blir det enklare för dig att lyckas med din betting när du kan titta på matchen du spelar på. Få en känsla av vad som kommer ske härnäst och placera dina odds live. Det ger en helt annan upplevelse för dig som spelare som verkligen rekommenderas. För att ta del av livestreamad ishockey är allt som brukar behövas ett positivt spelsaldo. Har du detta – alternativt ett lagt bet de senaste 24 timmarna – har du också möjlighet att titta på gratis direktsänd ishockey.

NHL är världens bästa liga

Inom ishockey är NHL den överlägset mest populära ligan hos oddsbolag. Sverige har massor av spelare i världens bästa hockeyliga. Flest spelare efter USA och Kanada om vi är mer specifika. Även om NHL-matcherna spelas nattetid svensk tid finns det mycket intressant kring odds och betting. Du kan oddsa på NHL innan du går och lägger dig och vakna upp och få reda på resultatet.

Men det är inte bara NHL som håller en hög nivå. Även KHL är mycket bra för odds och betting och innehåller flera riktigt spännande matcher som du kan ta del av. Dessa två ligor brukar ha flest alternativ vad gäller betting tillsammans med den svenska ligan SHL. 

hockeybetting

SHL betting för den som gillar svensk ishockey

Sveriges högstaliga inom ishockey heter SHL. Den håller en hög internationell nivå och är rankad bäst efter NHL och KHL. Du har massor av odds att upptäcka på SHL och faktum är att ett svenskt spelbolag också är huvudsponsor för SHL. 

På tal om svensk ishockey kan du också följa Tre Kronor när de spelar de riktigt stora turneringarna. VM spelas varje år och OS vart fjärde år. Men under OS 2018 och 2022 har inge NHL-spelare varit med vilket inte gör det särskilt fett. Fast vad gäller odds och betting är det fortfarande helt klart intressant.