Riskfritt spel – betting bonus som låter dig spela riskfritt

Om du gillar betting är du säkert alltid på jakt efter en ny odds bonus. Testa att spela med ett riskfritt spel nästa gång. Läs vår guide om riskfria gratisspel. Hitta nya oddsbolag hos oss och få en odds bonus till ditt nästa bet. Med en betting bonus kan du spela gratis hos svenska spelbolag.

Vad är ett riskfritt spel?

Ett riskfritt spel är en typ av betting bonus som du kan få som ny kund hos ett spelbolag online. När du blir ny kund hos en svensk bettingsajt kan du bli erbjuden att spela ett gratisspel hos dem. Du kan då lägga ett bet och om du förlorar så får du tillbaka din insats. Du spelar helt utan risk med andra ord. Ett riskfritt spel helt enkelt.

Riskfritt spel

Här hittar du riskfritt spel

Du hittar riskfritt spel och andra odds bonusar genom att leta rätt på nya spelbolag att bli kund hos. Ett av de bästa sätten att hitta nya spelbolag är att besöka en jämförelsesida på nätet. Precis en sån sida som du befinner dig på just nu. Vi som ligger bakom oddsbolag.se gillar sportbetting. Därför vill vi dela med oss av vår erfarenhet av vilka spelbolag som är bra och som erbjuder bästa betting bonus. Vi har testspelat hos många av våra svenska spelbolag och satt samman en lista med de bolag vi tycker bäst om. Du kan enkelt klicka dig vidare från oss till spelbolaget, bli ny kund och få ut din bonus.

Så här fungerar ett riskfritt spel

För att få ta del av ett riskfritt spel så ska du först leta rätt på en bettingsajt där du inte är medlem redan, som erbjuder riskfria spel som bonus. Du skriver in dig som ny kund och kan då komma åt din betting bonus. Följ instruktionerna för att kunna ta del av erbjudandet om en odds bonus. Hos många bolag så aktiveras bonusen när du gör din första insättning på ditt spelkonto.

Efter att du har gjort detta så kan du nu lägga ditt bet med hjälp av riskfritt spel bonusen. Välj ut var du vill lägga ditt bet och invänta resultatet. Om du har vunnit, grattis, då behåller du din vinst. Om du tyvärr förlorat så kan du ändå se fram emot att få tillbaka din insats i form av bonuspengar. Dessa pengar kan du sen använda till att lägga ditt nästa bet. Nu har du kunnat spela helt utan risk för att förlora pengar men samtidigt ha chans att vinna.

Har riskfritt spel något omsättningskrav?

Villkoren för riskfritt spel, precis som för alla betting bonusar, kan variera. Vi rekommenderar att du alltid läser igenom villkoren för den bonus du vill ta emot. Du hittar villkoren för riskfritt spel hos den bettingsajt du vill spela hos. En del spelbolag erbjuder riskfritt spel som bonus utan omsättningskrav. Hos andra kan det förekomma krav på omsättning av bonusen.

Riskfritt spel med omsättningskrav kräver att du spelar igenom ett belopp baserat på vinsten. Det är alltså inte bonusens belopp du ska basera omsättningskravet på, som för många andra spelbonusar online. Omsättningskrav för vinsten brukar vanligtvis ligga på 2 – 5 gånger. En vinst på 100 kronor ger dig då ett belopp på mellan 200 och 500 kronor som du behöver spela för. Men det finns även många tillfällen att hitta riskfritt spel utan omsättningskrav.

Varför erbjuder svenska spelbolag riskfritt spel?

Idag är konkurrensen mellan svenska spelbolag mycket hård. För att verka attraktiva och locka nya kunder så erbjuder de flesta bolag någon form av bettingbonus. Du får då lite extra pengar att spela för, som tack för att du väljer deras bolag att spela hos. Dessa bonusar kallas också ofta för välkomstbonusar eller insättningsbonusar. Det är vanligt att bettingsajten matchar din första insättning med en viss procent. Då får du ofta dubbelt så mycket pengar att spela för som du satte in.

En del bolag vill dock ta det ett steg längre och erbjuda en ännu bättre bonus. Därför finns det också flera svenska spelbolags om erbjuder riskfritt spel som bonus till nya kunder. Då får du chansen att kunna lägga ett bet och får tillbaka insatsen om du förlorar. Det ger dig en möjlighet att spela utan risk för att förlora. En annan fördel med riskfria spel är att de ofta kan sakna omsättningskrav, till skillnad mot insättningsbonusar.

Fördelar med riskfritt spel

Det finns några viktiga fördelar med riskfritt spel. Den mest uppenbara fördelen är att du spelar utan risk, du får tillbaka din insats om du förlorar. En annan stor fördel är att riskfria spel ofta är utan omsättningskrav. Över lag har riskfria spel också samma fördel som alla bonusar har. Att du kan få möjlighet att testa den nya bettingsajten och dess utbud av spel utan att riskera dina egna pengar.

Riskfritt spel villkor

Som med alla bonusar så är det alltid bäst att läsa igenom fullständiga villkor innan du tar emot den. Gratisspel kan som andra oddsbonusar ha vissa krav som måste uppfyllas. För riskfria spel kan det bland annat handla om krav på minsta odds för det bet du tänker lägga. Eller att du måste omsätta vinsten. Det kan också finnas krav runt vissa kombinationsspel.