Live betting – Odds i realtid medans matchen går

Vill du få en riktigt spännande spelupplevelse när du spelar på odds så är live betting vägen att gå. Med liveodds från svenska oddsbolag spelar du samtidigt som matchen går live. Oddsen och de eventuella vinstpengarna uppdateras i realtid, och du ser oddsen ändras framför dina ögon. Resultatet är en innovativ spelupplevelse där du kommer vara lika intresserad av varje ögonblick av matchen som hur de påverkar oddsen hos spelbolaget. Väljer du rätt sida kan du också få tillgång till extra fördelar, som cash out och livestreaming utan kostnad. I vår topplista över Sveriges bästa odds bolag hittar du den bästa live betting upplevelsen med svensk licens, komplett med de bästa bonusarna. Är du nyfiken på mer information om live betting? Läs vidare!

Live betting – Hur fungerar det?

Det enda som krävs för att få tillgång till live sportbetting hos ett svenskt oddsbolag är att vara medlem. Detta är så enkelt som att legitimera dig med BankID och sätta in din första insättning. Nu kan du enkelt klicka dig in på fliken “Live betting”, som oftast ligger direkt i huvudmenyn. Här får du direkt upp en lista över matcher som sänds live just nu, som kommer att gå under dagen, samt kommande matcher. Klicka på en match du är intresserad av för att få en översikt av alla liveodds. Du kommer snabbt märka att dessa uppdateras kontinuerligt. Det kan dessutom finnas information om lagen, målstatistik och annat smått och gott. Precis så enkelt fungerar liveodds. För den bästa upplevelsen bör du så klart också titta på matchen samtidigt; och det kan du ibland göra direkt hos svenska oddsbolag.

Streama matchen direkt hos odds bolaget

Svenska spelsidor har ganska stora resurser, och de försöker ständigt förbättra upplevelsen och funktionerna på sina webbsidor för att locka fler spelare. Ett av sätten de använder sig av är att erbjuda streaming. Det innebär att oddsbolaget har betalat för rättigheterna att sända matcher och/eller evenemang live på sina sidor. Du som är medlem på sidan, och har lagt ett spel under det senaste dygnet, kan då titta på matchen direkt hos spelbolaget helt gratis. Detta kan vara särskilt praktiskt om du till exempel är bortrest, eller sitter på bussen utan tillgång till en TV. Ibland köper sidorna också rättigheterna att sända evenemang som hålls på betal-TV, som amerikansk Pay-per-view. Då sparar du rent av pengar genom att använda spelbolagets streaming.

Cash out – Ett lönsamt verktyg för dig som är med i svängarna

Är du en av de spelare som sitter helt inne i varje match? Sitter du på soffkanten och följer bollen varje sekund av matchen? Då måste du definitivt testa live betting med cash out verktyget. Genom att använda cash out kan du som är med i svängarna och är snabbtänkt spara in, och ibland även tjäna, en hel del pengar när du bettar. Cash out verktyget ger dig möjligheten att casha ut ett av dina liveodds medans matchen fortfarande håller på; alltså utan att vänta tills matchen är över. Märker du att matchen ser ut att kunna vända så kan du alltså casha ut, få dina pengar tillbaka och placera dem i ett nytt spel, ofta till fördelaktiga odds. Men det gäller att vara snabb.

När en match är avgjord, eller i princip avgjord, så stänger oddsbolagen oftast av cash out-möjligheten för att inte åka på brakförlust. Men du som är snabb kan casha ut innan detta händer, och på så sätt bräcka spelbolaget. Det är värt att notera att cash out versioner inte är likvärdiga; vissa är bättre och andra är sämre. Detta beror helt på spelbolaget. Det kan därför helt klart vara värt att läsa igenom reglerna för sidan cash out innan du blir medlem. Åtminstone om du vet att du är intresserad av live betting. Glöm inte heller att du kan spela på liveodds med din betting bonus!